Mūsu rekvizīti:
SIA "Daugavpils Bokseru Klubs"
Reģ. nr. 41503015140
PVN kods LV41503015140
Jur. Adrese: Stacijas ielā 111c, Daugavpils, LV-5400, Latvija
AS “DNB banka”, kods RIKOLV2X
N/k LV 34 RIKO 000 201 323 100 1
Grāmatvedība:
+371 27757198
+371 27757199
Mūsu rekvizīti:
SIA "Daugavpils Bokseru Klubs"
Reģ. nr. 41503015140
PVN kods LV41503015140
Jur. Adrese: Stacijas ielā 111c, Daugavpils, LV-5400, Latvija
AS “DNB banka”, kods RIKOLV2X
N/k LV 34 RIKO 000 201 323 100 1
Grāmatvedība:
+371 27757198
+371 27757199
Daugavpilij ir sava īpaša ēdienkarte, kuru var nogaršot tikai Daugavpilī.
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras un Daugavpils ēdināšanas uzņēmumu sadarbības rezultātā ir atjaunota un pilnveidota Daugavpils ēdienkarte, kā arī izdota jauna brošūra “Daugavpils ēdienkarte”, kurā ir iekļauti īpašie ēdieni.
DAUGAVPILS ĒDIENKARTE
Sociālie tikli
SanMari © 2020
(+371) 27757872
Kartupeļu pankūkas ar cūkgaļu
pankūkas / bekons / krējums / zaļumi
Kartupeļi ir galvenais produkts katra latgalieša galdā. Jau vēsturiski ir izveidojies, ka populārs ēdiens ir kartupeļu pankūkas. Līdz pat mūsdienām šis ēdiens vieno cilvēkus pie liela un draudzīga galda. Tās pasniedz ar krējumu, bekonu un zaļumiem gan kā piedevu, gan arī kā pamatēdienu.
Hercogu deserts
šokolāde / svaigas ogas / krēms
Viduslaikos šokolādi izmantoja kā zāles. Savukārt tas pavāru iedvesmoja radīt desertu, kas jebkuros laika apstākļos uzlabotu garastāvokli. Šokolāde bija dižciltīgs cienasts, kuru varēja nobaudīt tikai Livonijas ordeņa hercogi. Šodien šis kārums ir pieejams katram cilvēkam, un pasaulē ir vispievilcīgākais saldums, kuru pasniedz visdažādākajos veidos. Šokolāde, svaigas ogas un gaisīgs krēms ir Hercogu deserta galvenās sastāvdaļas.
Dinaburgas ragū no putna gaļas
Vistas šķiņķis / bekons / lazdu rieksti / kvass / sēnes
Mūsdienīgs skatījums uz 16.gs recepti. Pēc tā laika hronikas ziņām, šo ēdienu bieži gatavoja poļu karalim Stefanam Batorijam. Tieši viņš 1582.gadā Dinaburgai piešķīra pilsētas statusu, kas veicināja strauju tās attīstību.
Deserts “Violets, Zaļš un Sarkans”
Piparmētru biskvīts / melleņu panakota / zemeņu krēms
Izstrādājot šī deserta recepti, restorāna šefpavārs iedvesmojās no ekspresionista Marka Rotko gleznas, kuru 2014.gadā pārdeva par 140 miljoniem eiro.
Svarīgi! Deserts ir pieejams pasūtot to iepriekš!
Salāti “Lauku šiks”
Vistas aknas / apelsīni / vīnogas / tomāti un citi…
Braucot cauri Dvinskai, kādam tirgotājam salūza rati. Tuvākajā mājā viesmīlīgie saimnieki viņam palīdzēja un piedāvāja naktsmītni. Pateicībā tirgotājs viņiem pasniedza dāvanu – aizjūras augļus. No tiem saimniece pagatavoja salātus, kuru pamatā bija parastas saceptas vistu aknas.